L'Institut Sant Feliu de Guíxols premia l'emprenedoria dels alumnes dels cicles formatius

Fou l'economista Richard Cantillon, qui al segle XVIII va posar de manifest als emprenedors i emprenedores. De fet, l'irlandès els va descriure com les persones "que compren els mitjans de producció a certs preus i els combinen de forma ordenada per obtenir un nou producte, assumint així, els derivats riscos". Uns trets que encara imperen en el mercat, i que han impregnat el primer concurs Impuls a l'Emprenedoria de l'Institut Sant Feliu de Guíxols.

El certamen ha premiat els millors projectes empresarials dels alumnes i exalumnes dels vuit cicles formatius impartits al centre. L'adhesió per la seva part ha esdevingut aclaparadora.

Les iniciatives guanyadores s'han donat a conèixer aquest dijous, durant un acte que ha comptat amb la participació de docents, representants municipals, així com diversos organismes i institucions. En total s'han repartit 8 vals de 600 euros, provinents del programa Next Generation de la Unió Europea, per a bescanviar en els comerços locals.

S'han alçat amb el premi Luman Beauty to go del cicle de comercial, Clean away de gestió administrativa, Sí quiero d'estètica i bellesa, Random Meal d'instal·lacions elèctriques, Pepe's Garage de manteniment de vaixells, Perruqueria Caet de perruqueria i cosmètica capil·lar, Ireshe & Go i Baby & Go d'educació infantil, i finalment, Ca la Betina d'administració i finances. Uns projectes que, segons l'Institut, "no solament cerquen el benefici, sinó que també presenten criteris socials, humans i mediambientals en la gestió empresarial."

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat