Confirmen la supressió d'una línia de P-3 a l'escola Gaziel

Confirmen la supressió d'una línia de P-3 a l'escola Gaziel
Confirmada la pèrdua d'una línia de P-3 a l'escola Gaziel de cara el curs 2019-2020. El Departament d'Ensenyament ha informat al centre educatiu que passat el període d'inscripcions es confirma la supressió d'una de les dues línies de P-3 pel proper curs. 
En les diverses reunions mantingudes amb el departament se'ls va comunicar que la condició per mantenir dues línies era que augmentessin el nombre de matrícules. 
Amb la confirmació definitiva ja es coneix que el proper P-3 a l'escola Gaziel només tindrà una aula amb un total de 24 alumnes, alguns d'ells amb necessitats específiques i, com a conseqüència, el centre educatiu perdrà un mestre i mig.
Des del primer dia les famílies han reclamat que es revisés la ràtio de les aules amb la intenció que es rebaixés i es pogués garantir una educació de qualitat que ara consideren que minvarà.
De fet, davant la decisió definitiva del Departament d'Ensenyament l'AMPA ja ha anunciat que mantindrà la tancada en el centre i que estaran atents sobre com es desenvolupa el curs i com es resol la matrícula viva que hi hagi.
De de l'AMPA asseguren que mantindran la tancada que van iniciar el passat 31 de maig fins el darrer dia de curs per tal de mostrar el seu desacord a aquesta decisió que consideren que va en detriment a l'educació de Sant Feliu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat