Un cinquè premi porta 10'2 milions a Palamós pel Sorteig de Nadal

Palamós

Data: 22/12/2019

Intervenen: Lluís Espadaler, propietari de l'administració i Mercè, guanyadora del sorteig. 

Fins a 10,2 milions d'euros és la quantitat que s'ha repartit a Palamós amb el cinquè premi del Sorteig de la Loteria de Nadal. Els dècims han estat premiats amb 6 mil euros cadascun i s'han venut principalment a l'administració palamosina del carrer Dídac Garrell i Tauler, però també a la Llibreria Dalmau de Sant Antoni de Calonge i al bar Bon Cremat de Palamós.

El propietari de l'administració, Lluís Espadaler ha celebrat el premi i s'ha mostrat satisfet per haver repartit una quantitat d'aquestes magnituds al seu poble. A més, el número premiat, el "23059" té una història al darrera i un grup de gent que en són jugadors des de fa dècades. 

A Sant Antoni de Calonge s'ha viscut una de les imatges més emotives quan la Mercè, una de les guanyadores, ha celebrat la satisfacció d'haver obtingut el cinquè premi. La Mercè té al seu càrrec la seva parella amb alzheimer i no rep cap altra ajuda que la seva pensió de viduïtat. Amb aquest ingrés extra ha assegurat que podrà fer front a les despeses del dia a dia. 

Amb aquesta pluja de milions Palamós serà un dels punts marcats al mapa dels números premiats d'aquesta edició del Sorteig de la Loteria de Nadal.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat