Investiguen el robatori d'un quilo de cocaïna del búnquer de la comissaria de Sant Feliu

Investiguen el robatori d'un quilo de cocaïna del búnquer de la comissaria de Sant Feliu
El cos del Mossos d'Esquadra investiga el robatori d'un quilo de cocaïna del búnquer de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, segons ha informat aquest dilluns La Cadena SER. Els fets van succeir a l'octubre, quan el cap de la Unitat d'Investigació dels Mossos de Sant Feliu va percebre la falta d'un paquet de droga a la seva caixa forta. Aquí és on el cos guarda sota custòdia la droga intervinguda en operatius, però també les armes, les joies i els diners recuperats.

La caixa està situada en un lloc de difícil accés, a més d'estar tancada amb clau. Així, només està a l'abast dels policies de la comissaria, que coneixen el procediment de seguretat del búnquer.

En concret, el cap de la Unitat d'Investigació va confirmar la falta d'un quilo de cocaïna, amb un valor aproximat de 40.000 euros, després de revisar el contingut de la caixa. Fa uns mesos ja va transcendir un cas a Santa Coloma de Farners, on hi ha imputats 4 mossos de la capital de la Selva per suposadament robar la droga i revendre-la.

S'ha fet càrrec de la investigació de Sant Feliu la Divisió d'Afers Interns i dijous passat, la Unitat Canina de Mossos va fer passar els gossos detectors de drogues pels vestidors dels agents i zones comunes, però no van trobar res, segons informa La SER.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat