Santa Cristina impulsa la campanya "Cristinenques d'arreu"

Intervé: Imma Martí, regidora d'Igualtat

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro impulsarà una nova campanya per fer reflexionar la ciutadania sobre les discriminacions que pateixen algunes dones, pel fet de ser dones i a la vegada, per no pertànyer a la cultura, ètnia o religió majoritària del municipi. 

La campanya “Cristinenques d’arreu” aplega una vintena de dones del poble  d’origens diversos i es va presentar a l’Espai Ridaura durant la commemoració dels actes centrals del Dia Internacional contra la Violència Masclista

Abans, Maria Josep León, en nom de l’Associació de Dones Ermessenda, va llegir un manifest i es va representar la performance “Invisible”, dirigida per Geòrgia Bonell i amb la implicació d’una quinzena de joves, en què es denunciava de manera impactant la violència masclista a través de diferents disciplines artístiques. 

La regidora d'Igualtat, Imma Martí, ha remarcat la importància de refermar la lluita contra la violència de gènere a totes les edats, però especialment a l'adolescència. 

El manifest i l'obra de teatre culminen una setmana on Santa Cristina ha celebrat diversos tallers i xerrades amb el jovent del municipi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat