Desallotjament d'un edifici amb 25 habitges ocupats a Calonge per manca d'habitabilitat

Calonge i Sant Antoni

Data: 02/04/2019

Avui al mati s'ha iniciat el desallotjament de diverses famílies amb menors que havien ocupat un edifici de nova construcció i que mai s'havia habitat al carrer Enric Lluís Roure cantonada amb el carrer la Sala de Calonge i Sant Antoni. L'edifici de 28 habitatges en tenia 25 d'ocupats.

La desocupació s'ha fet sense ordre judicial però sí municipal i justificant-ho per manca d'habitabilitat de l'edifici. El mateix Ajuntament coneixedor que aquest edifici portava més de 5 anys ocupat va demanar els informes pertinents a diferents empreses de serveis per saber com estaven les instal·lacions de l'edifici. Davant els resultats dels informes que alerten que les connexions existents poden suposar risc per terceres persones l'Ajuntament ha donat l'ordre de desnonament.

Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local han dirigir el desallotjament i Serveis Socials està gestionant ara 11 famílies amb menors per rebre ajuda de serveis socials. Provisionalment se'ls facilitarà allotjament en una pensió per tractar cada cas de manera individual.

Creu Roja i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca han fet ressó d'aquest desnonament.

AMPLIAREM LA INFORMACIÓ

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat