Inauguren el Centre Ocupacional de la Fundació Vimar a Santa Cristina

Intervé: Irene Sirvent, directora Centre Ocupacional

Inauguració oficial del nou servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Vimar. Autoritats, usuaris i treballadors del centre han fet un acte oficial per donar la benvinguda a un centre que ja fa mesos que funciona i que ajuda a persones amb discapacitat intel·lectual.

La casualitat ha volgut que el centre social estigui al carrer Dr Josep Trueta. Precisament el metge tenia un fill que podria haver utilitzat aquest servei tal i com s'ha recordat als parlaments que han precedit la inauguració.

Es tracta d'un espai que compta amb tres treballadors fixos i  capacitat per atendre fins a 16 usuaris amb dues línies de treball.
ç
El servei funciona des del 2015, primer ubicat en un altre local i ara al carrer Trueta. S'ha pogut obrir gràcies a la col·laboració de les instituicions locals i supramunicipals. El local és municipal en un edifici de protecció oficial de la Generalitat,  mentre que el finançament per adequar-lo ha arribat a través de la Diputació de Girona i l'Obra Social La Caixa.

La Fundació Vimar té al Baix Empordà 7 centres gestionats per una setantena de treballadors que atenen un centenar d'usuaris.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat