El Baix Empordà registre 4 denúncies per punxades entorn l'oci nocturn aquest estiu

El Baix Empordà ha registrat 4 denúncies per punxades entorn l'oci nocturn aquest estiu. Els casos, a tres noies i un noi, s'han dut a terme a Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols i es descarta que hagin tingut a veure amb la submissió química. De fet, els Mossos han confirmat que no hi ha cap delicte sexual posterior a les denúncies.

Els Mossos d'Esquadra han rebut 4 denúncies de tres noies i un noi per punxades entorns d'oci nocturn aquest estiu al Baix Empordà, en concret a Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols. En tots els casos es va descartar la submissió química i no es va cometre cap delicte, ni assetjament sexual ni furt posterior a les denúncies.

Aquest estiu el Cos de Mossos d'Esquadra ha posat en marxa a tot Catalunya un pla d'acció contra les violències sexuals en entorns d'oci nocturn. A la comarca del Baix Empordà ha estat positiu i s'ha frenat aquesta tipologia delictiva. A platja d'Aro especialment es van dissenyar uns itineraris segurs a partir de les diferents zones d'oci nocturn per tal de crear recorreguts segurs cap a les zones d'estacionament.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra també han estat en coordinació amb els punts liles instal·lats les nits de Festes Majors.

Un estiu on hi ha hagut grans esdeveniments i molta gent al carrer que després dels mesos amb restriccions a conseqüència de la pandèmia tenia ganes de sortir. Per això, també s'han incrementat i reforçat les dotacions de Mossos d'Esquadra. En tot, cas la majoria d'esdeveniments s'han desenvolupat en tranquil·litat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat