Palafrugell prohibirà l’accés dels patinets elèctrics i bicis al centre

Palafrugell

Data: 21/12/2023

Palafrugell prohibirà l’accés dels patinets elèctrics i bicis al centre. Aquesta setmana s’ha instal·lat una senyalització específica sobre la limitació de l’ús d'aquests mitjans de transport.

L’Ajuntament de Palafrugell prohibirà, des d’aquesta setmana, l’accés de patinets elèctrics i  bicicletes al centre de la vila. D’aquesta manera, la circulació d’aquests mitjans de transport queda restringida dins la zona comercial, la qual es destina a la millora de l’espai on els vianants en tenen la màxima prioritat.

Aquesta actuació arriba després de les múltiples denúncies veïnals degut a la dificultat de convivència entre aquest tipus de vehicle i el pas de les persones, sobretot perquè es tracta d’uns carrers on hi ha plataforma única per fer-los més amables al trànsit de la gent.

Per tant, a partir d’ara, en aquests espais concrets del municipi, qui utilitzi els Vehicles de Mobilitat Personal o les bicicletes, hauran de baixar i anar a peu per adaptar-se a aquesta nova limitació que s’aplica ara.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat