Agents de la Policia Local assisteixen un part a Sant Feliu de Guíxols

Agents de la Policia Local assisteixen un part a Sant Feliu de Guíxols
Una dotació de 4 agents de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols van rebre ahir a les 12.27h una trucada que els alertava que una ciutadana de 38 anys necessitava ajuda perquè anava de part.

Immediatament es van desplaçar al lloc dels fets, on es van trobar que la senyora que estava al portal de casa seva i havia trencat ja aigües i sentia molt dolor.
Per precaució i seguretat van tallar el carrer a la circulació de vehicles i de vianants, així com preservar la intimitat de la dona.

Mentre això succeïa, es va trucar a l'ambulància, ja que les contraccions eren cada cop més seguides.

A causa dels dolors la senyora no es podia mantenir dreta, i mentre es demanava col·laboració a un veí per buscar una cadira, va néixer el nadó -un nen- amb l'ajuda dels policies locals. Els agents van poder col.locar el nen a la panxa de la mare i es van buscar mantes per tapar mare i recent nascut.

Nou minuts més tard des de la primera trucada va arribar l'ambulància. Els agents sanitaris van confirmar el bon estat de salut de mare i nadó, i els van traslladar a l'Hospital de Palamós, tot felicitant la tasca dels quatre agents de la policia local, els quals van evitar posar en perill la vida de la mare i el seu nadó.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat