Més de 5.000 persones han participat a les activitats nadalenques de Palamós

Palamós

Data: 12/01/2021

La programació nadalenca de Palamós clou l'edició d'enguany amb èxit d'assistència. En concret, uns 5.000 infants i les seves famílies van gaudir de les diverses activitats realitzades durant el 12 de desembre i fins al 5 de gener. Entre les propostes més destacades hi ha hagut el Campament Reial, l'arribada dels Reis d'Orient a la Nau dels 50 metres o la pista de gel a l'estenedor de xarxes.

Així doncs, el tret de sortida a les activitats festives es va donar el 12 de desembre amb l'arribada de'n Fumera, l'home que tot ho veu. Posteriorment, la zona de l'Arbreda va acollir el Caga Tió amb un espectacle d'en Fefe i companyia.

Per la seva banda, l'estenedor de xarxes del port va ser l'escenari, des del 23 de desembre i fins al 4 de gener, de tres propostes pensades per als infants i joves del municipi. Una pista de gel, un circuit d'aventura i el trenet de Nadal van ser les activitats proposades, les quals van gaudir més de 2.400 persones.

Per segon any consecutiu, els dies 2 i 3 de gener la plaça de l'Església va acollir el Campament Reial, un espai màgic on les nenes i els nens van veure de prop els patges. Aquí hi van assistir unes mil persones entre els dos dies.

Finalment, el dimarts 5 de gener, la Nau dels 50 metres va acollir l'arribada dels Reis d'Orient a Palamós amb un espectacle de llums, música i circ contemporani.

Així doncs, ni la pandèmia, ni la fúria de la tramuntana ha impedit als palamosins i palamosines gaudir d'unes festes de Nadal marcades per les restriccions sanitàries. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat