Calonge prepara un circuit nadalenc per compensar la falta de pessebre vivent

INTERVÉ: Quima Salvatella, presidenta del Pessebre Vivent de Calonge

Aquest Nadal els pessebres vivents de Catalunya estaran menys vius que mai donada la situació de pandèmia, però que els veïns no puguin formar part de l'escenificació dels pessebres dels seus respectius pobles no vol dir que la flama no es pugui mantenir encesa. És el cas de Calonge, que ha pensat un circuit nadalenc d'homenatge al seu pessebre a l'entorn del Castell.

Aquest itinerari tindrà com a espai principal i destacat la simulació del naixement amb figures virtuals i la utilització del vestuari del pessebre real. També hi haurà una exposició de cartells dels vint anys de l'esdeveniment, decorats nadalencs diversos i una projecció d'una compilació d'imatges de vídeo de les últimes edicions. 

L'organització ha considerat que l'accés al circuit ha de ser lliure a tothom però per tal d'evitar concentracions de gent demana que la gent no s'aturi i que sempre circuli.

El "no" pessebre vivent de Calonge s'inaugurarà aquest divendres a la tarda i també es podrà visitar els dies 12, 13, 19, 20, 25, 26 i 27 de desembre i 1, 2 i 3 de gener de cinc a set de la tarda. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat