Un castell de focs seguit per 7.000 persones clou la Festa Major de Palamós

Palamós

Data: 27/06/2018

Un espectacular Castell de Focs va cloure aquest dimarts al vespre quatre dies intensos de Festa Major a Palamós. La platja, el passeig marítim i els carrers adjascents es van tornar a omplir de persones que van gaudir de valent amb l'espetec de llum, foc i colors que va retrunyir al cel.

La Pirotècnia Igual de Canyelles va ser l'encarregada de fer l'espectacle de focs. Una pirotècnia amb més d'un segle d'experiència i que ha protagonitzat piromusicals d'envergadura com el de les Festes de la Mercè de Barcelona.

Els focs van començar puntuals a dos quarts d'onze després dels tradicionals tres petards d'avís. Es van veure des de les clàssiques palmeres que mai deixen indiferent a ningú fins a cucs lluminosos que pugen ben amunt fins que es perden, passant per fonts de colors i les formes més innovadores com són els cors.

Un espectacle en majúscules que esdevé el protagonista de les darreres hores de les festes majors d'arreu del país.

Amb els Focs, Palamós clou quatre dies intensos de festa que van començar divendres, van tenir el seu epicentre durant la revetlla i diada de Sant Joan i van seguir fins aquest dimarts amb moltes activitats adreçades a tot tipus de públics.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat