A Santa Cristina baixen els robatoris a cases i cotxes i pugen les estafes per Internet

A Santa Cristina baixen els robatoris a cases i cotxes i pugen les estafes per Internet
Santa Cristina d'Aro

Data: 08/02/2019

Els robatoris amb força a domicilis i vehicles han baixat al llarg del 2018 a Santa Cristina d’Aro, però, per contra, han pujat les estafes per Internet. Aquesta és la principal conclusió que s'ha extret de la Junta Local de Seguretat del municipi.

En concret, els robatoris amb força a domicili han baixat un 6%, mentre que ha estat encara més espectacular el de robatoris amb força a interior de vehicle, que ha estat un 17% menys que l’any 2017.

Per contra, els delictes contra el patrimoni han pujat un 2%, degut a l’increment de denuncies per estafes per internet. Respecte a les ocupacions d’habitatges, s’han reduït de 8 a 7.

D’altra banda, la Policia Local ha fet 119 controls de trànsit i, juntament amb els Mossos, 240 controls de seguretat ciutadana. 


La junta, presidida per l’alcalde, Xavier Sala, que es va celebrar aquest divendres, va comptar també amb la presència del director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona de la Generalitat, Albert Ballesta, el sotsinspector en cap de la Policia Local, Andrés Gil, i representants dels altres cossos de seguretat, Mossos d’Esquadra, Guardia Civil i Policia Nacional.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat