Palafrugell ja té a punt els casals d’estiu i colònies municipals

Palafrugell ja té a punt els casals d’estiu i colònies municipals
Palafrugell

Data: 03/06/2020

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell ja té disponible tota l’oferta d’activitats per a infants i joves d’aquest estiu. La incertesa provocada per la Covid-19 ha fet que el programa es tanqués més tard, ja que s’ha volgut esperar a assegurar que es poden garantir totes les mesures marcades pel Departament d’Ensenyament.
 
El programa per aquest estiu inclou casals infantils, colònies, campus audiovisual, tallers per a joves i activitats esportives, per a infants i joves dels 3 als 17 anys, depenent de l’activitat. Les inscripcions es podran fer durant el mes de juny, a consultar dates i procés segons activitat al web cangenis.cat. Cal destacar que l’oferta d’activitats d’estiu està subjecte a l’evolució de la crisis de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte.
 
Entre les activitats programades trobem el Casal d’estiu per a nens i nenes de 3 a 12 anys, a les escoles Barceló i Matas, Torres i Jonama i El Carrilet. L’àrea de Joventut també organitza el Campus Audiovisual per a joves de 12 a 16 anys, del 27 al 31 de juliol. I l’àrea d’Esports de l’Ajuntament inclou al programa un Campus d’Esport, un curs d’Activitats Aquàtiques per aprendre a nedar i millorar el domini del medi aquàtic i un Campus de Gimnàstica Rítmica.
 
Per la seva banda, Indika proposa el casal Indika Aventura per a joves de 6è de primària a 4rt d’ ESO, i les colònies a Puigpardines per a infants de 2n a 6è de primària i per a joves de 1r a 4t d’ESO. I l’associació Actua programa dos casals de cinema i música, Videototal, durant el mes de juliol.
 
Tot el programa d’activitats es pot consultar al web www.cangenis.cat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat