UIC Barcelona i l'Ajuntament de Calonge signen un conveni per fomentar l'emprenedoria

INTERVÉ: Jordi Soler, Alcalde de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i Xavier Gil, rector de la UIC Barcelona.

El conveni de col·laboració per fomentar l'emprenedoria ja està signat entre la UIC Barcelona i l'Ajuntament de Calonge. Aquest acord té com a objectiu promoure una formació qualificada en els àmbits de l'emprenedoria, gestió cultural i arquitectura, mitjançant el desenvolupament d'activitats educatives a la zona de Calonge i Sant Antoni

Aquest conveni de col·laboració es va concretar amb el desenvolupament d'activitats formatives dirigides a empreses i emprenedors locals i comercials. A l'acte de la signatura han estat present Xavier Gil, rector de UIC Barcelona, i Jordi Soler, alcalde de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. 

Ara mateix, s'ha començat a posar en marxa una primera activitat de formació per a persones amb estudis universitaris de grau de Ciències de la Comunicació i postgraus. Es tracta d'un curs intensiu de formació contínua obert a estudiants que vulguin ampliar els seus coneixements en les àrees de l'emprenedoria, la innovació, la creativitat i les estratègies de comunicació.

El curs, ha comptat amb la participació de 16 assistents durant la segona setmana de juliol. A més, la formació ha estat impartida per professors de la UIC Barcelona especialitzats en l'àmbit de la comunicació, l'emprenedoria i la innovació. 

Aquest projecte ha sigut el primer referent ambdues institucions, les quals pretenen tornar a col·laborar en un futur pròxim. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat