Fan un bon balanç del funcionament dels agents cívics i l'App de les platges a Palafrugell

Palafrugell

Data: 17/09/2020

Balanç positiu per part de l’Ajuntament de Palafrugell de la feina dels agents cívics que durant aquest estiu han estat els encarregats de regular i controlar l’aforament de les platges del municipi. Així, en total es van cobrir 14 llocs de treball, on els agents van treballar des del 22 de juny fins al 31 d’agost, amb un horari comprès entre les 10 del matí i les 6 de la tarda.
 
Una de les tasques que han dut a terme, ha estat l’actualització constant de l’aplicació mòbil de l’estat de les platges. Aquest fet ha suposat la clau del creixement de visites a l’app “Palafrugell al mòbil” aquest estiu. En concret, els agents cívics que controlaven l’aforament han actualitzat més de 12.000 vegades l’estat de les diferents platges, en aquest període. Cal destacar també que en aquests mesos, més de 7.000 usuaris nous s’han descarregat l’aplicació.

Per tant, la valoració global de l’execució d’aquest programa de treball amb els agents cívics és positiva, ja que ha anat més enllà de les tasques estrictament desenvolupades sinó que també ha comptat amb una repercussió social, amb tasques de suport al ciutadà a peu de carrer i en els moments d’accedir a les platges, tot plegat dins un context nou, complicat i difícil de gestionar com ha estat el que ha provocat la crisi de la Covid-19.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat