La Sort de l'Empordanet ven un dècim del segon premi de Nadal

Palamós

Data: 22/12/2023

Alegria a l'administració de loteria número 1 de Palamós, Sort de l'Empordanet, després de saber que havien venut un dècim del segon premi de la loteria de Nadal. El número premiat és el 58303 i ha sortit per màquina. L'afortunat s'ha emportat 125.000 euros.

Des de primera hora del matí que els treballadors de la Sort de l'Empordanet, l'administració de loteria número 1 de Palamós tenien la televisió encesa per escoltar els nens de San Idefonso. Però poc es podien imaginar que un dècim del segon premi hagués tocat en aquesta administració. I és que no els sonava el número i han hagut de repassar tota la documentació per assabentar-se que havien venut un dècim per màquina del número 58303.

Així que amb cava i alegria han brindat per celebrar la notícia.

La gent del carrer curiosa s'apropava per descobrir si era o no l'afortunat. Sospiten que fa pocs dies que van vendre el dècim i podria ser d'algun veí o veïna del municipi.
De fet, no és la primera vegada que han repartit premis. L'octubre del 2017 van vendre el segon premi i el 2019 i 2020 el 5è premi de Nadal.

Enguany l'afortunat s'emportarà 125.000 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat