Palamós Terra de Mar torna aquest cap de setmana

Palamós

Data: 09/05/2019

El cabotatge i el comerç marítim del port seran el fil conductor del Palamós Terra de Mar 2019, que aquest dissabte i diumenge omplirà el municipi de milers de visitants. El públic podrà conèixer l'activitat comercial del port i la seva història amb una àmplia exposició de maquinària portuària que s'utilitza actualment per la càrrega i descarrega de vaixells i tindrà la oportunitat de pujar als vaixells com el remolcador París del port de Palamós. 

A més a més i com cada any, hi haurà també vaixells d'època visitables com el pailebot Santa Eulàlia del Museu Marítim de Barcelona o les barques de pesca Estrella Polar i La Gacela de l'exposició flotant del Museu de la Pesca palamosí. 

El Palamós Terra de Mar també permetrà realitzar altres activitats com els recorreguts marítims pel litoral de Palamós, que es duran a terme mitjançant dos creuers turístics amb cabuda per a 250 persones cadascun. 

L'activitat del Palamós Terra de Mar es complementarà amb la possibilitat de participar en la iniciació a la navegació a vela, amb caiac i paddle surf; poder fer el tast de cuina marinera, participar en els jocs i tallers infantils o gaudir de regates de llaguts. També es realitzaran visites guiades a l'Espai del Peix o a l'exposició "Navegants d'Aiguamolls", del Museu; i un any més s'organitzarà el mercat d’artesans ubicat al port. 

Un any més el festival organitzarà un joc de pistes que s'adreça al públic juvenil i que té com a objectiu descobrir els diversos senyals i paranys que s'hauran amagat pel barri vell de Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat