Proposen fer carnavalguixols 'trending topic' a les xarxes

El Carnaval de Sant Feliu de Guíxols manté els elements centrals que han caracteritzat la festa en els darrers anys i incorpora el repte d'iniciar l'esdeveniment convertint el seu nom en 'trending topic' a les xarxes socials.

Dissabte arrenca el Carnaval Ganxó amb una encartellada per la ciutat i el traspàs de La Bomba. Hi participarà la colla carnestoltes, excarnestoltes, les padrines del Carnaval i la resta de Colles, que es trobaran al Guíxols Arena. En aquest moment es vol aconseguir que #carnavalguíxols sigui 'trending topic' mundial.

Al marge d'aquest repte, el Carnaval ganxó segueix en línies generals l'estructura d'anys anteriors. Es manté la carpa del Guíxols Arena com un dels epicentres de la festa amb el sopar de colles de dissabte 23, la festa de dijous gras i el Ball del Tongo del dia 1 de març.

També es manté el recorregut de la rua de Carnaval amb baixada per la carretera de Girona i acabada a la Rambla. Durant tot el trajecte hi haurà com l'any passat parades de menjar i begudes calentes.

Un dels elements més ben valorats l'any passat va ser l'autobús públic que manté els mateixos horaris i recorreguts.

El Carnaval de Sant Feliu de Guíxols arranca aquest dissabte 23 i acaba el proper sis de març amb l'enterrament de la sardina

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat