El Coronavirus arriba al Baix Empordà

El Coronavirus arriba al Baix Empordà
Baix Empordà

Data: 12/03/2020

Salut confirma el primer cas a la comarca, un home amb una neumònia severa ingressat inicialment a l'Hospital de Palamós i derivat després al Trueta de Girona


Primer cas de coronavirus al Baix Empordà. Es tracta d'un pacient de Sant Feliu de Guíxols que té una pneumònia aguda i que està ingressat des de l'inici d'aquesta setmana.

Segons ha pogut saber TV Costa Brava el pacient va ser ingressat a l'Hospital de Palamós per problemes respiratoris i des del primer moment se li va aplicar el protocol per tractar el Covid-19. Les complicacions en el seu estat de salut el van fer traslladar fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona des d'on s'ha confirmat la infecció.

La seva dona i filles han estat posades en quarantena domiciliària a l'espera que els facin les proves pertinents. Tant si donen positiu com si no hauran de mantenir-se aïllades durant 15 dies. El Departament de Salut també hauria avisat els seus companys i companyes de feina perquè extremessin les mesures de precaució.

Més de 130 casos a Catalunya

El Departament de Salut confirma un total de 135 positius nous a Catalunya per coronavirus SARS-CoV-2. Des de l’inici de la pandèmia, han mort 6 persones amb la Covid-19

Del nombre total de casos, 25 són greus. En relació als professionals, hi ha un total de 49 casos positius i 400 confinats. Paral·lelament, ja han rebut l'alta mèdica 3 persones.  

     
NOTÍCIES RELACIONADES

"Com rentar-se bé les mans?" i altres consells per fer front al Coronavirus (11-03-2020)

Sense casos de Covid-19 al Baix Empordà: tranquil·litat i algunes restriccions a Palamós (11-03-2020)

Quines activitats s'han suspès al teu poble pel Coronavirus? (11-03-2020)

L'alerta pel Coronavirus atura el món de l'esport (11-03-2020)

Pots tenir coronavirus? Salut crea un test de tres preguntes (10-03-2020)

Partits a porta tancada o anul·lats i prohibició d'actes multitudinaris pel coronavirus (10-03-2020)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat