Palafrugell rep el diploma de Bones pràctiques en Drets de la Infància 2018 d'Unicef

Palafrugell rep el diploma de Bones pràctiques en Drets de la Infància 2018 d'Unicef
Palafrugell

Data: 29/11/2018

Palafrugell ha estat l’única població de Catalunya, en rebre aquest any el diploma de Bones pràctiques en Drets de la Infància i Política Municipal 2018 que atorga Unicef, pel projecte La Tarda. El reconeixement s’emmarca dins la categoria de Programes Eficaços d’Atenció a la Infància i l’Adolescència més Vulnerable.

El projecte La Tarda, dissenyat per l’àrea d'Educació, consisteix en la creació d’un espai d’acompanyament i assessorament per a totes aquelles famílies amb infants que el proper curs aniran per primera vegada a l'escola i que no han anat mai a l'escola bressol.

Enguany, Palafrugell també ha renovat el segell Ciutat Amiga de la Infància d’Unicef. Aquest reconeixement es concedeix a una ciutat, poble, comunitat o sistema de govern local pel seu compromís amb el compliment dels drets de les nenes, els nens i els adolescents d'acord a la Convenció sobre els Drets de l'Infant. L’any 2014, Palafrugell va ser la primera població gironina en aconseguir aquest certificat.

Els guardons de Palafrugell van ser recollits per Albert Tané, regidor d’Educació, i Núria Aupí, cap de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament, en l’acte celebrat a Oviedo.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat