Coneixes el Banc del Temps?

Amb l'objectiu de visibilitzar el projecte comunitari Banc del Temps, que utilitza el temps com a unitat de canvi, s'ha dut a terme una activitat a l'Espai Jove de Calonge la qual ha format part dins el marc de la Festa Major de Sant Martí.

En el marc de la Festa Major de Sant Martí de Calonge, s'ha celebrat l'activitat "Coneixes el Banc del Temps?", amb la intenció de visibilitzar aquest projecte comunitari que utilitza el temps com a unitat de canvi.

Un Banc del Temps és un grup de gent disposada a intercanviar serveis, coneixements i tasques, a canvi del temps de les persones que formen part d'aquest grup.

La majoria d'ofertes i demandes solen ser activitats vinculades a la pràctica i coneixença d'idiomes, coneixements informàtics i l'ús de dispositius mòbils, tallers de cuina, classes de repàs o acompanyament de persones grans.

La finalitat del Banc del Temps és promoure la participació ciutadana i afavorir les interrelacions veïnals, fomentar la cohesió social, el diàleg, la solidaritat i l'ajuda, alhora que es dona resposta a les necessitats dels veïns i de les veïnes a través dels intercanvis entre oferta i demanda.

Per fer-se soci i veure o publicar ofertes i demandes, només cal visitar la pàgina web bancdeltemps.calongeisantantoni.cat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat