Platja d'Aro viu La Marató a través de l'esport

Una desena d'entitats i associacions van participar, aquest diumenge, a la Diada de l'Esport amb La Marató de Platja d'Aro. Una jornada tenyida de solidaritat, que alhora va mostrar el múscul esportiu que compta el municipi.

Amb la pandèmia com a orde del dia i les interaccions socials cap per vall, enguany el programa de TV3 i Catalunya Ràdio s'ha centrat en la salut mental. De fet, les xifres són alarmants, ja que, segons els experts, una de cada 4 persones tindrà un trastorn mental al llarg de la seva vida i s'estima que el 35% no rebrà cap tractament.

Per tal d'aportar el seu granet de sorra, un any més Platja d'Aro va col·laborar amb La Marató a través de l'esport. El punt neuràlgic va esdevenir el Palau d'Esports i Congressos, on es van realitzar multitud d'exhibicions i classes grupals. Aprofitant l'avinentesa, el consistori també va presentar el Consell Esportiu Municipal als assistents.

Arts marcials, patinatge, twirling, senderisme, zumba, country o tennis van vestir la programació d'aquest diumenge. Durant tot el dia, els presents van poder realitzar donatius per La Marató. L'Associació de Dones de la Vall d'Aro també va realitzar un sorteig a les mateixes dependències, en què els diners recaptats es van destinar íntegrament al programa solidari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat