SSIBE dona aliments i productes d'higiene a Càritas Baix Empordà

Palamós

Data: 16/12/2022

Per 13è any consecutiu SSIBE va fer l'acte de donació d'aliments, productes per a la higiene personal i de neteja a les delegacions locals de Càritas del Baix Empordà. La donació d'un valor de 3400 €, ha estat possible gràcies a la col·laboració de SSIBE i Emporhotel amb Proquibsa, Anela Fruits i Dibosch.

La setmana passada SSIBE va fer l'acte, per 13è any consecutiu, de donació d'aliments, productes per a la higiene personal i de neteja a les delegacions locals de Càritas del Baix Empordà, que engloben els municipis de La Bisbal d'Empordà, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Torroella de Montgrí i Palafrugell.

La donació d'un valor de 3400 €, ha estat possible gràcies a l'aportació de SSIBE i Emporhotel, a la qual s'hi han sumat Proquibsa, Anela Fruits i Dibosch.

L'edició d'enguany s'ha centrat en productes higiènics i de neteja i, pel que fa als aliments s'ha fet un lot de Nadal que inclou torrons i neules:

La selecció dels aliments i productes per a la higiene personal i de neteja s'ha fet tenint en compte els criteris indicats per les diferents delegacions de Càritas per tal de poder cobrir les necessitats de la població del Baix Empordà.

Tots els productes es distribuiran el dia 23 de desembre a cada delegació de Càritas.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat