Montse Garcia i Anna Ribera codirigiran la Fundació Hospital de Palamós

Montse Garcia i Anna Ribera codirigiran la Fundació Hospital de Palamós
Palamós

Data: 03/03/2023

FOTOGRAFIA. SSIBE

Montse Garcia i Anna Ribera codirigiran a partir del 7 de març l'Hospital de Palamós. Ho ha decidit el Patronat de la Fundació, després que l'actual director, en Xavier Pérez, deixés el càrrec per assumir la direcció de gerent de l'Institut Català de la Salut.

Montse Garcia assumirà la gerència i la codirecció de la fundació, mantenint les funcions de directora Econòmica Financera i Patrimonial. La palamosina va incorporar-se al SSIBE l'any 2009, i és diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona i en Direcció de Serveis Integrats de Salut per ESADE.

En canvi, Anna Ribera assumirà la codirecció i continuarà sent també la directora Assistencial de l'Hospital. La barcelonina va entrar a formar part del SSIBE el 2018 i és metgessa especialista en medicina familiar i comunitària. En el transcurs de la seva trajectòria, ha estat adjunta a la direcció assistencial dels centres gestionats al Consorci de Salut i Social de Catalunya, i directora d'Atenció Primària al Centre Integral de Salut Cotxeres de Barcelona.

Director gerent de l'ICS
Xavier Pérez (Barcelona) a partir del 7 de març assumirà el càrrec de director gerent de l’ICS després de més de 27 anys vinculat a SSIBE. Va entrar el 1996 com a metge adjunt de l'Àrea Bàsica de Salut de Torroella de Montgrí. Ha estat director de les Àrees Bàsiques de Salut de Torroella de Montgrí (1997-2001) i Palafrugell (2001-2004), director de la unitat mèdica (2004-2006) i director assistencial (2006-2018) de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i des del gener de 2019 n’era el director gerent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat