SSIBE vacunarà de la grip i la Covid-19 sense cita prèvia la setmana vinent

Com els vam explicar fa unes setmanes, aquest any la vacunació de la grip i de la segona dosi de record de la Covid-19 es realitza de forma simultània. La campanya amb cita prèvia es va iniciar a inicis del mes d'octubre. Tanmateix, la setmana vinent es podrà accedir a les punxades sense demanar hora.

El pròxim dilluns 12 de desembre SSIBE posa en marxa la setmana de vacunació contra la Covid i la grip sense cita prèvia. Sota el lema 'Aquest Nadal, protegeix-te contra la COVID i la grip', cada dia de la setmana es podrà accedir a la vacunació sense haver demanat hora en un punt diferent de la comarca del Baix Empordà.

Dilluns les injeccions es posaran a l'Hospital de Palamós, dimarts al CAP de La Bisbal d'Empordà, dimecres al CAP de Palamós, dijous al CAP de Palafrugell i divendres al de Torroella de Montgrí. L'horari de vaccinació serà de deu del matí a dues del migdia i de quatre a set de la tarda. Hi poden accedir les persones majors de seixanta anys, o bé embarassades o amb malalties cròniques. En el cas de voler-se posar la primera o segona dosi contra la Covid, s'ha d'anar al Palau Firal de Sant Antoni. 

El 2021, es van vacunar un total d'11.211 persones de les quatre Àrees Bàsiques de Salut que suposava el 50,4% de la població diana. On més persones es van vacunar va ser a Palafrugell amb 3.684 persones. Paral·lelament a la campanya a la ciutadania, el Servei de Prevenció de Riscos Laborals de SSIBE també realitza una campanya de vacunació interna a tots els professionals sanitaris, ja que també és un dels col·lectius diana que poden ser transmissors del virus. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat