L’exposició "Vint anys de Vies Verdes" s’inaugura a Sant Feliu de Guíxols

A comarques gironines hi ha 160 quilòmetres de Vies Verdes. Per celebrar el 20è aniversari del Consorci, s'ha inaugurat una exposició que es podrà visitar a diferents localitats que es troben al recorregut de les vies verdes. Sant Feliu de Guíxols és el km0 d'aquests recorreguts i per aquesta raó és la primera ciutat on s'ha pogut visitar la mostra. A la seva inauguració hi han assistit membres de la Diputació i dels diferents ajuntaments que s'han mostrat satisfets pel que representen les vies verdes al territori.

El Parc Central de Sant Feliu de Guíxols acull l'exposició "Vint anys de Vies verdes. Connectant el territori". La mostra vol commemorar els 20 anys del Consorci de les Vies Verdes i ressaltar tota la seva importància al territori. Una exposició que consta de sis plafons on s'explica la història dels diferents recorreguts de tren que hi havia a la província de Girona, repassant l'origen de què ara coneixem com a vies verdes. Una mostra que fa reflexionar d'on venim, però també cap on hem d'anar.

A l'acte hi han assistit membres de la Diputació, el consorci i dels Ajuntaments que en formen part. Sant Feliu és el km0 de les vies verdes. És per això que és la primera ciutat a acollir l'exposició abans que visiti la resta de localitats. Un acte on s'ha volgut recordar als primers responsables del consorci.

El consorci de les vies verdes ha detectat que l'any passat les vies verdes van tenir 970.000 usos, on la majoria són de ciutadans locals. És per això que s'ha de continuar adaptant a les necessitats de la població.

L'exposició es trobarà al parc central de Sant Feliu fins a principis de 2024.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat