Veus per la Llibertat culmina dissabte amb un concert amb diversos artistes a La Bisbal

Veus per la Llibertat culmina dissabte amb un concert amb diversos artistes a La Bisbal
La Bisbal d'Empordà

Data: 13/11/2019

Veus per la Llibertat culminarà el conjunt de divendres reivindicatius dissabte amb un gran acte en suport a les persones represaliades per l'Estat per les seves actuacions en les mobilitzacions i accions polítiques de l'independentisme.

L'acte serà aquest dissabte al Mundial de La Bisbal a partir de les 18.00 amb les actuacions de la Colla Sardanista Escoles Velles de la Bisbal, la Cobla de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló, la Coral de Corçà, Ramon Fita i Alfonso Córdoba, Bastoneres del Casal Estel Roig, Salvador Escribà de la Salseta del Poble Sec amb Jordi Gasull i Albert Such, Cloe Riembau i Toni Lopera, Jordi Imaz i Joan M. Puigvert, Oscar Ruiz, Arpa de Bec, Fogem, Carles Rebull, Terra de Vent, Jordi Paulí i Miquel Abras. Per culminar l’acte tots els artistes cantaran Els Segadors damunt l’escenari.

Al marge d'aquestes actuacions es vendrà el llibre Veus per la Llibertat que recull els manifestos reivindicatius. Tots els beneficis de l’esdeveniment seran per les persones represaliades i l'Associació Catalana pels Drets Civils.

Veus per la Llibertat organitzades per un grup activista de La Bisbal

L’acte Veus per la Llibertat està organitzat per un grup activista de gent de la Bisbal i rodalies i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i l’Associació Catalana pels Drets Civils. En aquest sentit, l’organització ha volgut donar les gràcies a totes les persones i grups que han donat suport cada divendres als sopars reivindicatius.

Les entrades pel concert de dissabte tenen un cost de 5 euros i ja es poden adquirir anticipadament al Mundial i a la Llibreria Puput. També es podran comprar a la taquilla del Teatre Mundial el mateix dissabte a partir de les 16 h.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat