Animals Rescue Baix Empordà va donar en adopció uns 200 animals durant el 2018

INTERVÉ: Eva Reixach, presidenta d'Animals Rescue Baix Empordà

Ella és la Nala, un cadell de dos mesos que ja està adoptat. Va arribar a l'associació Animals Rescue  Baix Empordà qui s'ha encarregat de buscar-li primer una casa d'acollida i després una llar on quedar-s'hi. Aquesta gosseta juntament amb els seus germans són 5 dels molts animals que passen per aquesta associació que té cura dels que es troben abandonats o dels que no tenen llar.

L'associació amb seu a Sant Antoni de Calonge es va constituir fa 2 anys i durant l'any passat va tramitar 129 adopcions de gats, 24 de gossos, però també  5 de tortugues i 3 de conills.

Animals Rescue no té una infraestructura on tenir els animals per això funcionen amb cases d'acollida i es fan càrrec de tots els gastos de l'animal. Quan tenen clar a quina família el donen en adopció s'acaba l'acollida i fan un seguiment de l'animal.

L'associació treballa amb molts voluntaris i són molt actius a les xarxes socials. A més fan xerrades a les escoles públiques per conscienciar als més petits del respecte i la cura cap als aninals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat