Els alumnes del PFI-PTT vesteixen els aparadors de Santa Cristina

Baix Empordà

Data: 28/04/2021

El programa de Formació Professional Inicial (FPI-PTT) Guíxols - Vall d'Aro obre les preinscripcions pel curs 2021-2022 del 10 al 21 de maig. En concret, el curs acadèmic ofereix 1.000 hores de formació tan bàsica com específica, de les quals 180 es destinen a fer pràctiques a empreses.

Campanya a Santa Cristina d'Aro
Enguany, han estat els alumnes del perfil de vendes que han tirat endavant una campanya amb els comerços de Santa Cristina d'Aro. Així doncs, durant tot el mes de maig els vitralls dels establiments presentaran decoracions diverses realitzades pels estudiants.

Educació professionalitzadora
El programa de formació s'adreça a joves d'entre 16 i 21 anys que han deixat l'Educació Secundària Obligatòria, sense haver obtingut la corresponent titulació. En aquest sentit, el FPI-PTT ofereix als nois i noies una oportunitat per continuar estudiant amb una perspectiva més professionalitzadora.

Accés a grau mitjà
Un cop finalitzat el curs els alumnes poden continuar formant-se a través d'un grau mitjà, cursar el GESO a una escola d'adults o si no, treballar d'auxiliar amb un certificat professional de nivell 1.

Dos perfils diferenciats
EL FPI-PTT Guíxols - Vall d'Aro ofereix dos perfils a escollir. Per una banda, formació en auxiliar de vendes a Santa Cristina o auxiliar en hostaleria a l'Hostal del Sol de Sant Feliu de Guíxols.

A través de grups reduïts s'estructura un projecte, que ja té més de 10 anys de trajectòria a la comarca. Per la seva part, la gran majoria d'alumnes recomana la formació, ja que els ha donat la possibilitat de continuar formant-se en un sentit més professional.

Actualment el perfil de vendes compta amb 17 alumnes i el d'hostaleria amb 16. Les inscripcions pel curs que ve s'obriran del 10 al 21 de maig en un tràmit preferentment telemàtic.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Societat