Segona trobada de postcrossing a Begur

Segona trobada de postcrossing a Begur
Begur

Data: 22/10/2019

Aquest 2019 Begur va tornar a acollir per segona ocasió consecutiva una trobada de Postcrossing. La jornada va tenir lloc dissabte 19 d’octubre i va permetre a tots els seus participants escriure in situ centenars de postals que havien adquirit prèviament a la vila o aprofitar les targetes postals que s’havien elaborat especialment per a l’ocasió, per a enviar-les posteriorment als destinataris que més creguessin convenients.

La cita va esdevenir, enguany, un nou èxit internacional. I és que entre la trentena de participants de la jornada de Postcrossing a Begur hi havia viatgers vinguts de països com Finlàndia, Bèlgica, Camerun i Itàlia; a més de persones provinents de diferents punts de la geografia catalana: Lleida, Sant Celoni, Banyoles o Begur.

Totes elles van enviar fins a 488 meeting-cards, les targetes postals de Begur que s’havien dissenyat per a l’edició d’enguany; mentre que també es van enviar desenes de postals adquirides en establiments locals o en municipis de l’entorn.

Carol Ruiz, coorganitzadora de l’acte i veïna de Begur, explica que “un any més s’ha demostrat que Begur és un lloc perfecte per una trobada anual pels postcrossers de tot el món i una cita obligada en els seus viatges, ja que molts d’ells ja tenen una postal enviada des de casa nostra o han llegit sobre les nostres trobades”.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat