La Creu Roja de Torroella de Montgrí engega la campanya de la Joguina Educativa

INTERVÉ: Maria Ferrer, coordinadora de Creu Roja Torroella de Montgrí

En funcionament la campanya de la Joguina Educativa de la Creu Roja de Torroella de Montgrí. S'han obert les inscripcions per tal de que les famílies que ho sol·licitin no es quedin sense que els Reis passin per casa seva. 

L'entitat fa, per tant, una crida a la ciutadania a fer donacions, ja siguin joguines o diners. Es demana que les joguines siguin noves i no bèl·liques. Interessen, per exemple, nines, jocs de construccions o cotxes. 

A partir d'aquí el funcionament serà el següent: a partir de mitjans d'aquest mes els voluntaris de Creu Roja disposaran les joguines a mode de botiga al seu local i abans de Reis els usuaris hi aniran per triar-les, assessorats com si fos una compra, per tal de dignificar l'acció d'ajuda i que les famílies sentin que se les té en compte.

A cada infant se li entregarà com a mínim un peluix, un joc de taula, un llibre i una joguina. L'any passat van ser 63 les nenes i els nens dels pobles de Torroella, L'Estartit, Ullà, Jafre i Verges que van rebre els seus regals. Enguany, a causa de la crisi de la Covid-19, en seran molts més

La iniciativa es duu a terme amb la col·laboració de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i L'Estartit, des d'on es fa la valoració dels possibles beneficiaris.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat