L'ABP BE-Sant Feliu de Guíxols celebrarà el Dia de les Esquadres 2024 a S'Agaró

L'Àrea Bàsica Policial del Baix Empordà-Sant Feliu de Guíxols un any més celebrarà la seva Festa de les Esquadres, i ho farà el pròxim divendres 26 d'abril a les 12 h del migdia a l'Hotel S'Agaró. La ubicació s'ha escollit per diversos motius, però principalment per sumar-se a la celebració del centenari de S'Agaró.

En el Dia de les Esquadrs cada any el cos de Mossos d’Esquadra reconeix les actuacions meritòries dels membres del Cos, dels d’altres cossos policials, i de representants de l'àmbit de la judicatura i de la societat civil. És un reconeixement a la professionalitat dels agents, que molt sovint porten a terme actuacions meritòries més enllà de les seves obligacions professionals, i a la col·laboració que altres cossos policials o organitzacions, entitats o persones de la societat civil realitzen per tal de contribuir en la tasca de garantir la seguretat del país.

En el cas de la celebració de l'ABP Baix Empordà-Sant Feliu de Guíxols, la jornada s'iniciarà amb parlaments i es farà la ja tradicional entrega de medalles i reconeixements. També faran un petit balanç de les actuacions del 2023 i una pinzellada de com preveuen l'estiu 2024. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat