El concert solidari "Veus per la llibertat" omple el Teatre Mundial de La Bisbal d'Empordà

INTERVÉ: Anna Mont-ros, "Veus per la llibertat"

Amb l'actuació del cantautor bisbalenc Miquel Abras, els discursos de Montse Bassa i del pare del recentment sortit de la presó Robert Llach, acompanyats de crits de llibertat i d'aplaudiments, finalitzava el concert "Veus per la llibertat". Un esdeveniment organitzat per un grup activista de gent de La Bisbal d'Empordà i rodalies amb l'objectiu de recaptar beneficis per l'Associació Catalana pels Drets Civils i les persones represaliades.

"Veus per la llibertat" ha estat la cloenda dels sopars reivindicatius que es van realitzar a la capital mentre els presos polítics eren a Madrid. Per tal de reivindicar la llibertat dels presos polítics i exiliats, es reunien cada divendres durant quatre mesos i feien la lectura d'un parlament acompanyats de diversos artistes.

Són moltes les cares conegudes baix empordaneses que van actuar en aquest concert solidari i reivindicatiu al Teatre Mundial de La Bisbal. No hi van faltar sardanes, cobles, cants de coral, bastoneres, poemes, ni balls tradicionals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat