Calonge i Sant Antoni cedeix ajuts per al pagament de l'habitatge

Calonge i Sant Antoni

Data: 05/07/2021

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha obert el termini per demanar els ajuts del pagament del lloguer o la hipoteca per a ciutadans afectats per a la crisi de la COVID-19, termini el qual estarà obert fins al 15 d'octubre.

La finalitat d'aquest projecte es basa a cedir una línia de subvencions excepcionals per a aquelles persones i famílies que es troben en fase de risc socioeconòmic malgrat la pandèmia.

Gràcies a aquest ajut, podran finançar-se fins al 50% de l'import dels lloguers i les hipoteques amb un pressupost total de 90.000 euros.

Els requisits que han de complir les persones físiques que sol·liciten la subvenció es basen en el fet que l'import mensual no ha de superar els 550 euros, cal estar empadronat al municipi, tenir uns ingressos que no superin l'indicador de renda de suficiència i estar alliberat de deutes.

En conclusió, la crisi per a la COVID-19 evidencia una situació sobrevinguda molt greu de deteriorament sociolaboral i econòmica que fa que una part de la població de Calonge i Sant Antoni es trobin en una situació de vulnerabilitat que crea dificultats per cobrir les necessitats bàsiques.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat