Sant Feliu de Guíxols s'emplena de families amb Fira del Conte 'Explica'm'

Aquesta ha estat la novena edició de la Fira del Conte ganxona "Explica'm": Una cita esperada pel públic familiar de Sant Feliu de Guíxols. Enguany, com a novetat, s'estrena una mostra expositiva a la Biblioteca en relació amb els set contes escollits com a protagonistes de l'edició. De nou, la fira ha esta tot un éxit de la mà de l'objectiu d'incentivar l'activitat al nucli i alhora també la lectura a l'entorn familiar. Amb la intenció de despertar l'hàbit lector als més petits de la casa.

La ciutat ganxona ha viscut un cap de setmana amb el conte com a fil conductor, com a relat d'històries per a nens, però també per a joves i adults. S'han pogut veure parades de llibres, il·lustradors i artesania amb producte relacionat amb el conte pels carrers del centre de la ciutat; espectacles de gran qualitat artística en diferents espais i per a tots els públics; activitats tematitzades en família i molt més.

Ja fa nou anys d'aquesta fira anomenada "Explica'm", per tant, ja és una cita esperada pel públic familiar de Sant Feliu de Guíxols. Enguany, com a novetat, s'estrena una mostra expositiva a la Biblioteca, en relació amb els set contes escollits com a protagonistes de l'edició.

La Fira també consta de diferents activitats itinerants que busquen atraure a tot el públic de Sant Feliu però també de fora, el perfil visitant. Així, d'aquesta manera, tothom si acosta i s'emplena el centre comercial del municipi.

Tot plegat sota l'objectiu d'incentivar l'activitat al nucli i alhora també la lectura a l'entorn familiar, amb la intenció de despertar l'hàbit lector als més petits de la casa.

Així doncs, Sant Feliu pot presumir d'un nou èxit en la nova edició de la Fira del Conte "Explica'm" a l'entrada de l'estiu. Amb la intenció que tothom s'emportés un conte sota el braç per encetar l'estiu amb una bona lectura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat