Els veïns i veïnes del Convent de la Bisbal celebren que lluiten juntes el 3 de març

L'Associació de veïns i veïnes del barri del convent de la Bisbal d'Empordà, celebrarà la lluita rere el 8M amb una festa organitzada per totes les dones del barri. Aquesta festa sempre porta d'acompanyament una cançó, que enguany, serà el tema Puerta Violeta de Rozalén, la qual vindrà acompanyada d'una acció molt relacionada amb el seu títol: el marcatge de totes aquelles portes violetes que volen oferir l'espai de refugi i suport a les dones que tinguin algun problema i necessitin ajuda.

El barri del convent de la Bisbal d'Empordà té una Associació de veïns i veïnes que treballa en comunitat per oferir activitats per a tothom del barri i també de fora del barri que es vulgui apuntar.

Per aquesta primera setmana de març, concretament el diumenge dia 3, tenen una cita a celebrar. I és que sota el lema, 'Celebrem que lluitem juntes!' commemoren el dia de la Dona. La raó de fer-ho el diumenge previ al 8 de març, és que el dia oficial de la commemoració al calendari, coincideix amb la celebració del ramadà.

Celebraran la lluita juntes amb una festa organitzada per totes les dones del barri. Aquesta festa sempre porta d'acompanyament una cançó, que enguany, serà el tema Puerta Violeta de Rozalén. Però escollir la cançó no és l'unica cosa que fan, ja que també pensen en una acció que acompanyi la causa.

Una de les accions que també tenien programades era la pintada de la porta de Can Formatger de color violeta abans de la festa. Però, la porta de ferro que dona accés a l'espai exterior de l'Associació, no va poder acabar de pintar-se a causa de la pluja.

Val a dir que, l'Associació de comerciants de la Bisbal d'Empordà, també ha col·laborat en l'acció del barri del Convent. Els diferents establiments bisbalencs han posat l'adhesiu de la porta violeta als seus comerços i també el plafó informatiu, per ajudar a fer que Can Formatger pugui celebrar la lluita de totes les dones.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat