La Fundació Hospital de Palamós nega les acusacions per presumptes irregularitats

Palamós

Data: 04/07/2024

La Fundació Hospital de Palamós ha respost a les acusacions de la CUP per presumpte frau. La formació anticapitalista diu que l'entitat hauria defraudat 15 milions d'euros al CatSalut durant els anys de pandèmia. La Fundació creu que aquestes acusacions són "calumnioses" i remarca que el Servei Català de la Salut té un "alt grau de detall" sobre la fundació.

La Fundació Hospital de Palamós Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) nega les acusacions de presumptes irregularitats per part de la CUP Palamós-Vila Romà. En un comunicat, diuen que aquestes són "injurioses i calumnioses" i asseguren que estan tranquils davant aquest estudi.

L'acusació de la CUP assenyala que la fundació hauria defraudat 15 milions d'euros a CatSalut entre 2020 i 2022. Expliquen que van rebre els mateixos diners tot i realitzar un 20% d'intervencions menys. En aquest sentit, responen que el control per part de CatSalut és alt i que no hi ha motius per parlar de "manca de fiscalització". Des de la Fundació Hospital de Palamós confien que tot es podrà justificar en les pròximes setmanes.

També neguen que se'ls pugui acusar de manca de transparència.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat