El Baix Empordà en alerta per les pluges a la tarda

El Baix Empordà en alerta per les pluges a la tarda
Baix Empordà

Data: 22/01/2020

Calma tensa la que es viu al Baix Empordà en la que s'espera sigui la última jornada d'afectacions pel temporal Glòria. Mentre alguns municipis com Platja d'Aro ja fan balanç de danys al front marítim, es manté l'alerta pel possible desbordaments del Daró i el Ter. Aquest matí el Ter ja s'ha desbordat a Girona i Bescanó a pluges a la tarda. 

A Palamós continuen les labors de recerca del tripulant d'un mercant desaparegut a la nit d'ahir al port després d'haver caigut al mar. De la mateixa manera, també hi ha hagut danys a naus del Club Nàutic de Palamós. Fins ara tots els accessos estan oberts excepte el vial del Port. A Sant Feliu de Guíxols l'espigó ha patit danys severs després de l'onatge de tots aquests dies. La nota positiva és que ha finalitzat l'avís per vent, però es mantenen avisos per intensitat i acumulació de pluja, neu i estat de la mar. 

Mentrestant, segueixen tallades la carretera C-31 a Ullà, la GI-643 de Gualta a Parlavà, un camí asfaltat de Parlavà a Fonolleras i la GIV-6321 a Bellcaire d'Empordà

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat