Palafrugell es tornarà a moure contra el càncer el diumenge 9 de febrer

Palafrugell es tornarà a moure contra el càncer el diumenge 9 de febrer
Palafrugell

Data: 10/01/2020

La Fundació Oncolliga Girona se sumarà un any més a la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer amb l’organització de la Run4Cancer, una cursa solidària d’àmbit provincial que tindrà lloc el 9 de febrer i que enguany arribarà a la sisena edició amb el repte de repetir l’èxit de convocatòria de l’any passat, quan s’hi van sumar més de 4.000 persones entre les vuit poblacions on se celebra de manera simultània. Les seus de la cursa tornaran a ser Figueres, Palafrugell, Planoles, Porqueres, Olot, Salt, Riudellots de la Selva i Tossa de Mar.

L’organització d’aquesta peculiar cursa solidària va a càrrec de la delegació d’Oncolliga a cada població, amb el suport i col·laboració d’altres entitats del municipi, i des de la primera edició el nombre de participants no ha parat de créixer, fins arribar als 4.228 de l’any passat.

El Run4Cancer consta de dues modalitats: un circuit de 10 km pensat per a corredors habituals, i un altre de 5 km pensat per a tots els públics i ideal per fer en família. Els recorreguts són circulars i transcorren pels nuclis dels municipis i el seu entorn. En el cas del Baix Empordà la sortida del recorregut serà a l’aparcament de l’IES Baix Empordà a les 10 del matí.

Les inscripcions dels participants i les donacions de diverses empreses col·laboradores van fer possible obtenir l’any passat uns beneficis de 32.086 euros, que es van destinar a finançar els diferents serveis que l’Oncolliga ofereix als malalts de càncer de les comarques gironines i les seves famílies.

A l’arribada hi haurà participants que es trobaran amb obsequis ja que, a partir d’un sorteig previ, podran comprovar si els regals premiats coincideixen amb el seu número de dorsal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat