El Baix Empordà (de moment) lliure de rebrots de Covid-19

El Baix Empordà (de moment) lliure de rebrots de Covid-19
Baix Empordà

Data: 23/07/2020

Els Serveis de Salut Integrals del Baix Empordà no tenen cap persona ingressada


El Baix Empordà no té cap rebrot de coronavirus detectat ni tampoc cap hospitalitzat per Covid-19. Els Serveis de Salut Integrals del Baix Empordà asseguren que a data d'aquest dijous la comarca segueix lliure de la segona onada de la pandèmia malgrat les autoritats sanitàries adverteixen que cal està molt alerta i més, tenint en compte els rebrots que hi ha ben a prop com a Figueres i Lloret de Mar.

El Baix Empordà va superar la primera onada de Covid-19 amb poc menys d'un centenar de víctimes mortals i sense col·lapsar el sistema sanitari comarcal, però segueix preocupant i molt l'evolució de la segona onada, el temut rebrot.

Les autoritats municipals i sanitàries asseguren que la situació està sota control però que no es pot abaixar la guàrdia i reclamen mantenir les mesures com mascareta, distància física i higiene de mans.

En els darrers dies han aparegut rumors a les xarxes socials referents a brots al Baix Empordà que les dades ofertes pel Departament de Salut, neguen. Com ja va passar el mes de març es recomana fer cas només de mitjans oficials i premsa contrastada.
Ara mateix a les comarques gironines hi ha 16 brots actius de Coronavirus, la majoria, 10, centrats a l'àrea urbana de Figueres. Actualment hi ha una vuitantena de casos detectats de covid-19 a l'àrea sanitària de Girona en aquesta segona onada. Arreu del país hi ha vuit morts i 353 casos actius.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat