Tres actuacions amb detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol a Palafrugell

Tres actuacions amb detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol a Palafrugell
Palafrugell

Data: 15/11/2021

Coincidint amb la Setmana de Sensibilització sobre els Riscos del Consum d’Alcohol, la Policia Local de Palafrugell ha realitzat en les últims dies diverses actuacions que han acabat amb detencions i on la ingesta d’alcohol ha estat protagonista. 

El primer cas va tenir lloc al carrer Barcelona, on els agents van aturar un vehicle el qual es seu conductor va donar positiu en alcoholèmia. Al mateix moment es va detectar que el conductor no havia obtingut mai cap permís de conducció. Els agents van procedir a la seva detenció ja que es tractava d’una persona de nacionalitat francesa sense domicili conegut a Espanya. 

Pocs dies després a l’avinguda Espanya es va aturar una persona la qual tenia ordre judicial vigent de no conduir. Quan es va aturar per a la seva identificació va donar positiu en alcoholèmia i en drogues. Els agents van procedir a la seva detenció per reiteració delictiva.

I aquest cap de setmana, a l’avinguda Generalitat, es va localitzar un vehicle que circulava, de manera descontrolada, per l’interior d’una benzinera. Els agents s’hi van acostar després de rebre una trucada d’un particular. El conductor es va negar a realitzar les proves de detecció alcohòlica. Finalment, degut a que era de nacionalitat francesa, no tenia cap domicili al territori nacional i no donava cap seguretat de presentar-se davant el jutjat, es va procedir a la seva detenció. 


Avui, dia 15 de novembre és el “Dia Mundial sense Alcohol”.
En aquesta data té lloc una proposta promoguda des de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), amb la finalitat de conscienciar a la població mundial sobre els danys físics i psicològics que ocasiona el consum d’aquest tipus de substàncies en el nostre cos. 

D’altra banda, a través dels diferents controls de seguretat amb el trànsit es van detectar 5 positius de conductors que circulaven sota els efectes de les drogues.

Més accions de seguretat ciutadana

Paral·lelament, al llarg del darrer mes la Policia Local de Palafrugell ha realitzat diverses actuacions que han estat relacionats amb delictes contra el patrimoni i on també es van realitzar detencions per robatoris amb violència i intimidació. Cal destacar que els agents de la Policia Local van actuar en un delicte d’un robatori amb força al carrer Nord i el furt d’un ciclomotor al carrer Gavarres com a les actuacions més destacades. Tot en el marc del dispositiu que va establir per a acabar amb la mitja dotzena d’entrades a establiments que s’havien produït en les últimes setmanes i que van acabar amb la detenció del presumpte lladre.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat