Un incendi calcina totalment l'antiga discoteca Pacha de Platja d'Aro

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat continuaven a primera hora d'aquest matí revisant les restes de l'incendi que ha deixat calcinat tot l'edifici de l'antiga discoteca Pacha de Platja d'Aro.

L'avís es va rebre prop de les 12 de la nit quan les flames cremaven amb molta virulència les dependències de la qua havia estat una de les discoteques més emblemàtiques dels anys 80 a Platja d'Aro. Set dotacions dels Bombers així com Policia Local es van desplaçar fins al lloc dels fets. Segons fons dels Bombers una persona es trobava a l'interior del recinte quan es va declarar l'incendi, la qual va poder sortir ilès del sinistre.

A les tres de la matinada s'ha pogut donat per apagat aquest incendi que ha deixat totalment calcinat tot l'edifici situat a l'avinguda Platja d'Aro, just al costat del Port d'Aro. A primera hora del matí els Bombes continuaven revisant els desperfectes que les flames han ocasionat a l'interior i tot l'entorn del recinte per tal de poder apagar tots els punts calents que aquest matí encara es podien detectar. El fum encara estava actiu a algunes de les sales d'aquest edifici que va ser una de les icones de l'oci nocturn de Platja d'Aro durant molts anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat