Miquel Abras actua a la Setmana Musical de l'escola Joan de Margarit

INTERVÉ: Vicente Juanpero, professor de música

El bisbalenc Miquel Abras ha estat el músic convidat aquest dimarts a l'escola Joan de Margarit de la Bisbal d'Empordà on se celebra la Setmana Musical. En motiu de la patrona dels músics, Santa Cecília, l'escola celebra una setmana amb activitats musicals diverses per apropar la música als més petits i descobrir-los nous instruments. Divendres ja van començar les activitats amb una cercavila protagonitzada pels alumnes d’educació infantil i primària. Dilluns la setmana començava amb un popurri d’instruments tocats per alguns alumnes de l’escola. Però més enllà de fer de músics alumnes i mestres aquesta setmana s'aprofita per convidar-ne de professionals com el músic Miquel Abras que és del poble i que va fer un petit concert als alumnes d'infantil primer i de primària després.

Abras va tocar alguns dels seus temes més coneguts, també cançons dels nous àlbums i ho va combinar amb cançons populars infantils. Els petits van sorprendra'l acompanyant-lo en algunes de les seves cançons.

Aquest és el 6è any que des de l'escola Joan de Margarit celebren aquesta setmana musical. Fins divendres hi ha un munt d'activitats programades: des de ballar zumba, country i sevillanes, escoltar i gaudir de la tenora o la flauta travessera, el violí, la guitarra, el fiscorn, el trombó i la trompeta, entre molts d’altres instruments. A més de familiars, mestres i alumnes també compten amb la participació dels mestres de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló i d'alumnes de batxillerat musical i arts escèniques de l’Institut de la Bisbal. Divendres com a cloenda de la Setmana Musical tota l'escola cantarà la cançó 'Mirall de Pau' que han preparat a les hores de música

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat