La Policia Local de Palafrugell s'adhereix a la campanya "Escuts solidaris"

Palafrugell

Data: 29/12/2017

Aquests escuts de la Policia Local de Palafrugell ajudaran a lluitar contra el càncer infantil. Són els anomenats "escuts solidaris" i des de fa una setmana es poden comprar per quatre euros a la comissaria de la Policia Local de Palafrugell, com també a diversos locals comercials del municipi durant aquests dies de Nadal. Els diners que es recaptin amb la venda d'aquests escuts aniran íntegrament a l'Hospital Sant Joan de Déu Pediàtric Càncer Center de Barcelona.

La campanya la van iniciar les Policies Locals de Caldes de Malavella, Hostalric i Sant Celoni i en poc temps ja en són més d'una vintena les comissaries de Catalunya que s'hi han adherit. Al Baix Empordà, els de Palafrugell han estat els primers a unir-s'hi i amb tan sols una setmana ja han recaptat més de 2.000 euros. De fet, el mateixos agents de policia, van ser els primers a fer una aportació personal de 50 euros.

L'escut solidari està pensat per enganxar-lo a les samarretes, a les camises o les motxilles. Un escut que s'ha convertit en tot un símbol de solidaritat. 
 Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat