Les reserves de sang estan sota mínims al Baix Empordà

Les reserves de sang estan sota mínims per poder fer front a les necessitats dels pacients, per aquest motiu el Banc de Sang i Teixits ha fet una crida per animar a tothom a donar sang, especialment als més joves.

El Banc de Sang i Teixits fa una crida per animar a tothom a donar sang, ja que les reserves estan sota mínims per poder fer front a les necessitats dels pacients.

En termes generals, qualsevol persona amb bon estat de salut pot donar sang, sempre que tingui entre 18 i 70 anys i pesi 50 quilos o més. En cas de ser dona, que no estigui embarassada. Especialment, és important que els joves s'animin a ser donants de sang, ja que s'està produint una manca de relleu generacional.

Pel que fa a la reserva d'hora, les condicions han canviat, gràcies a la tornada a la normalitat postpandèmia, ja no es fa per franja horària, sinó matí o tarda.

Els pròxims punts de donació disponibles al Baix Empordà, són dissabte 27 d'aquest mes al CAP de Palamós i durant el mes de juny, el dia 6 a Begur, el 10 a la Bisbal d'Empordà, el 12 a Castell d'Aro, el 13 a Platja d'Aro, el 25 a Sant Antoni de Calonge i el 26 a Corçà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat