El temporal deixa un esvoranc al passeig de Llafranc

INTERVÉ: Pau Lladó, regidor de Serveis Municipals

El temporal Gloria ha deixat un important esvoranc al carrer Francesc de Blanes de Llafranc. Les pitjors afectacions del temporal a Palafrugell es concentren als nuclis costaners de Calella, Tamariu i Llafranc on s'ha hagut de tallar el passeig marítim per un forat. A més també hi han caigut arbres i el temporal ha fet destrossa també a un habitatge de primera línia de mar.

Aquest divendres hi ha prevista una reunió a l'Ajuntament per valorar l'abast de les afectacions i com s'ha d'actuar. Des del govern creuen que els temporals s'aniran repetint i volen fer actuacions de prevenció.

Representants de l'ajuntament tornaran demà a les zones afectades per escoltar quines són les necessitats dels veïns i prioritzar actuacions.

També hi ha afectacions del temporal al passeig de Tamariu i a la zona del Port Bo a Calella.

Dia de dol oficial per la mort d'un veí
L’Ajuntament de Palafrugell ha decretat avui dia de dol oficial per la mort d’un veí del municipi a causa del temporal Glòria. En senyal de dol, les banderes de les dependències municipals onegen avui a  mig pal. D’altra banda, s’han anul·lat tots els actes institucionals previstos per aquest cap de setmana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat