El Trotabars torna a engaldir de festa i disbauxa els carrers de Platja d'Aro

Per segon any consecutiu, el Trotabars ha tornat a engaldir de festa i disbauxa els carrers de Platja d'Aro amb una cercavila per 6 bars del municipi, encapçalada per la batucada Papaya Jam. Es tracta d'una activitat només apta per a majors de 18 anys, la qual se celebra amb motiu de la Festa Major de Platja d'Aro.

Per segon any consecutiu, el Trotabars ha tornat a engaldir de festa i disbauxa els carrers de Platja d'Aro amb motiu de la celebració de la seva Festa Major.

Inicialment, s'ha fet la recollida de "La bossa del Trotabars" que per 10 euros inclou tot el necessari per gaudir de la festa, davant dels bars Jarana i Giovanna & Vic, el qual ha estat també el punt de partida de la cercavila i ha continuat el recorregut cap El Golfo Food and Drinks, Craft Room, Bar Bona, Skull i l'última consumició s'ha fet a les barres de la Festa Major.

Els participants que van disfressats de cavall o porten algún accessori relacionat amb aquest animal, poden optar a guanyar diferents premis, en funció de la seva participació i interacció amb l'espectacle, com pot ser ballar i animar o contagiar de gresca i diversió a la resta de la gent.

El Trotabars és una de les primeres activitats que emergeixen des de la Comissió de Festa Major de Platja d'Aro on treballen conjuntament ciutadania, entitats i ajuntament, i compta amb la col·laboració de Zsa-Zsa Discotheque i Hotel Spa Cosmopolita.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat