El col·lectiu de cristians de Palafrugell portaran les 900 signatures al Sant Pare

Palafrugell

Data: 13/03/2018

Intervé:  Lluís Molinas, Membre de Col·lectiu Catòlic de Palafrugell i el Baix Empordà

El col·lectiu de cristins de Palafrugell i el Baix Empordà  han recollit 900 firmes que van anar a entregar al bisbe de Girona amb la voluntat que el màxim representant de l'església a nivell provincial es pronunciés a favor de l'alliberament del que ells consideren "presos polítics". 

Francesc Pardo, bisbe de Girona, que els va rebre fa uns dies els va assegurar que l'església catalana ja s'ha pronunciat sobre aquesta qüestió i que ell no podia fer-hi res més però els va instar a portar davant un jutge tot el recolzament que en forma de signatures d'aquests 900 ciutadans han rebut els "presos polítics". Davant la resposta del bisbe de Girona, ara el col·lectiu es planteja enviar les firmes al Sant Pare a Roma.


El col·lectiu de cristians es mostren preocupats per la situació en la que Junqueras, Forn i els Jordis es troben dins la presó, asseguren que deixant al marge la política, s'ha de lluitar per l'alliberament dels presos ja que ho consideren una qüestió d'humanitat.

La plataforma cristiana que ja treballen per futures accions estan oberts a rebre més firmes per recolzar la llibertat immediata dels presos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat